El grup Clima estrena etapa amb “Irrepetibles”, un senzill que suposa un canvi de sonoritatEls empordanesos comencen a mostrar el nou nèctar sonor d’una nova fórmula musical amb aquest primer senzill. La cançó ens mostra un univers musical renovat on l’electrònica pren protagonisme. 

Tres anys després de la publicació del seu disc debut “T’he trobat a faltar”, que els va portar a recórrer escenaris d’arreu de Catalunya, Clima no ha parat de créixer. 

“Irrepetibles” neix de la nostàlgia i el record. És una cançó que parla de posar en valor la singularitat dels moments compartits. El senzill crida als quatre vents el valor de viure els moments i la màgia de recordar-los intensament. És un convit a l’oient a recordar amb nostàlgia un passat únic i esprémer cada instant de l’ara. El primer senzill és un viatge musical que evoluciona des de la tendresa íntima de piano i veu fins a un enèrgic final amb sonoritats electròniques on s’accentua la producció a càrrec de Joan Borràs. El teclista d’Oques Grasses ha produït totes les cançons que formaran part del nou àlbum. Clima es renova i es compromet a oferir nous paisatges sonors, però sense allunyar-se de la seva essència. 

- Publicitat -

Aquesta nova era artística que es presenta a “Irrepetibles”, arribarà a principis de 2025, amb la presentació del seu segon àlbum.