Gamberrisme, diversió i moltes ganes de ballar sense parar. Aquest còctel musical és el que ens presenta la banda emergent CAPROS, un grup de rock que fusiona melodies pop, funk i pinzellades de rap i punk que no deixen a ningú indiferent.

Des de 2015, el Miguel (veu i guitarra), el Lucas (guitarra), l’Ivan (baixista) i l’Àlex (bateria) han contagiat la seva alegria i ”bon rotllisme” a través de la música sota el nom Capromoscow. Però aquest any, un nou Capros torna amb més força i reneix de les cendres amb una redefinició del projecte que s’acompanya de diferents sonoritats i canvi d’idioma.

Per estrenar el seu nou estil i nom artístic, aquest any han presentat el seu primer àlbum Capros, un cant d’optimisme que et farà viatjar a través de lletres addictives i impossibles d’oblidar: Ballar fins a terra amb ”Dance Floor”, l’amistat irrompible dels quatre músics a “Por si te pierdes” o tot allò que li diries al teu cap fet cançó a “Ausente”, són exemples dels temes festius i enèrgics d’aquest grup d’amics. Però sobretot, ells només volen «tocar a las cuatro de la tarde en el Primavera» de “Barcelona”, un dels mil missatges icònics de la banda en un món on no s’acaba mai la festa i que continuarà amb un nou àlbum programat per 2025.

- Publicitat -

Aquest 23 de novembre, Capros portarà el seu directe a la Sala Heliogàbal de Barcelona junt la banda SUGARCRUSH.