Foto: Mertin

“DIUMENGES”, una cançó que parla sobre l’amor i la inestabilitat de les relacions personals, és el nou senzill que publiquen els Buhos. Després de robar el cor als seus seguidors amb la tendresa d’“Amb tu” o l’energia d’“Actitud”, un dels grans himnes que han firmat aquest estiu, l’exitosa banda de Calafell presenta un nou avançament del que serà el seu pròxim àlbum, que veurà la llum a principis del 2025.

No és estrany que les relacions afectives en un entorn com l’actual, inestable i constantment canviant, en siguin un reflex. D’això parlen els Buhos a “DIUMENGES”, que han volgut donar veu al viatge emocional que experimenta una persona enamorada quan l’amor no és correspost com un s’espera. Una autèntica muntanya russa que fluctua entre les il·lusions, l’eufòria i el patiment. A “DIUMENGES”, Buhos s’obren i deixen entreveure aquesta versió més introspectiva del grup, demostrant que poden fer molt més que música festiva.

La producció de “DIUMENGES” ha anat a càrrec de David Rossell, productor habitual del grup, i s’ha gravat als estudis de Can Pardaler d’Artés. Amb composició de Guillem Solé, una vegada més, Buhos ha aconseguit donar vida a un nou himne pop, amb una tornada molt enganxosa i un interludi musical que de segur que serà corejat pel públic que els acompanya en les seves llargues gires.

- Publicitat -

Amb la mirada posada en el següent treball discogràfic, Buhos ja ha anunciat les primeres dates de la gira de presentació del nou disc, que els portarà per ciutats com Madrid o Rotterdamm, així com amb dues dates molt especials a la sala Razzmatazz de Barcelona.