‘GRÀCIES AL SACRIFICI’ és el nou senzill de l’artista, una cançó que  ens parla sobre el dolor que ha patit en un passat.

És una manera de reconciliar-se amb tot allò que ha patit i assegura que aprecia aquest sacrifici, ja que aquest portarà alguna recompensa. Aquest tercer senzill parla de com després de la foscor sempre arribarà la llum, i és un bon moment per mirar enrere i apreciar tot el que s’ha viscut, i sobretot, allò que s’ha après.

Xicu comença un nou camí amb “Sacrificis”, un nou disc que veurà la llum al setembre. Fins ara ja ens ha avançat ‘clavat a dins’ i ‘lo nostre’, un segon tema de pop – reggaeton en català que ens ensenya a fer senzilles aquelles situacions més aviat complicades que trobem en una relació.

- Publicitat -

Els inicis del cantant van ser més tendres i introspectius, amb “Blau” (2022). Un any més tard, l’artista tornava amb un directe més potent i fosc, que ens feia viatjar per l’imaginari de l’amor i el desamor. Amb estils que passen pel pop, trap, hyper pop i synth pop, Xicu presentava el seu EP “22” (Delirics 2023), un treball amb sonoritat diferent respecte als seus projectes anteriors, amb col·laboracions d’artistes com Julieta, Teuma Thug (P.A.W.N Gang) i Galgo Lento.