Sexenni torna a la rutina i ho fa celebrant l’aniversari del seu darrer disc ‘SUPERNOVA’, amb un Bonus Track que mai va arribar a sortir: ‘Todas mis exs se llaman María’. Aquest tema el van escriure just fa un any, mentre el grup estava de gira. Va ser culpa del temps que aquesta cançó no entrés en aquest àlbum, tot i que pertany al seu univers sonor. En ser una de les cançons preferides de la banda, l’han tocat a cadascun dels concerts que han fet en aquesta gira, i arran de les peticions del públic, han decidit publicar la versió d’estudi.

‘Todas mis exs se llaman María’ és la curiosa història de com un noi no pot parar de trobar-se amb noies que tenen el mateix nom en la seva vida amorosa. Qui serà la “María” de qui ens parla el protagonista? És la mateixa persona? Són moltes “Marías” diferents? La lletra és juganera i barreja el costumisme i la ironia amb un to informal, ja habitual en el grup.

Arriba el setembre i amb ell, Sexenni i el pop-rock que tant recorda als anys 2000 combinat amb el synthpop més modern en el seu nou single ‘Todas mis exs se llaman María’.

- Publicitat -