Mama Dousha publica ‘Sant Tornem-hi’ amb un videoclip enregistrat en directe que posa de manifest la seva connexió amb el públic i el bon moment que viu el cantant barceloní. El videoclip es va enregistrar aquest estiu al recinte grecoromà d’Empúries dins del festival Portalblau de l’Escala, amb un públic entregat que no para de cantar i ballar les cançons de Mama Dousha, una dinàmica que ja és habitual en totes les seves actuacions.

El cantant barceloní s’ha consolidat com un dels artistes de referència de la nova onada de música urbana del país. El darrer exemple de la seva consolidació és l’èxit de la cançó Que chévere, que ha estat el tema més radiat a Catalunya durant els mesos de juny i juliol i que s’ha convertit en un dels hits musicals d’aquest estiu al nostre país.

Gràcies a l’èxit de la seva proposta musical, l’autor del Rikiti ha realitzat els darrers mesos més d’una trentena de concerts per tot el país. El cantant ha actuat a la majoria dels principals festivals del país com el Share Festival, l’Acústica, el Vida, l’Strenes o el Cabró Rock, entre molts altres. I aquest setembre ho farà, per exemple, al Mercat de Música Viva de Vic o a la Mercè.

- Publicitat -