La cantant i productora sabadellenca Valèria N. Saurí coneguda artísticament com a Ven’nus publica una nova cançó titulada “Segurament”. Es tracta d’un homenatge a la recent “Perquè” firmada per Joan Garriga, exmembre de bandes de culte com Dusminguet i La Troba Kung-Fú, que ha estat un dels grans referents d’infantesa de la cantant.

Ven’nus, profundament inspirada per aquesta cançó, ha creat una espècie de segona part que reinterpreta lliurement la lletra i la melodia de l’original, mantenint-se fidel a l’univers emocional que Garriga va suggerir en la seva cançó. “Segurament” és també un recordatori de la importància de viure el present, un carpe diem que Ven’nus converteix en una reflexió profunda sobre la vida i la mort.

“Segurament”, coproduïda amb Vernat, barreja el beat UK amb l’essència de la cançó d’autor. Les guitarres elèctriques immersives i els samples de veus creen una atmosfera única que suposa una nova aportació al singular univers sonor de Ven’nus, una sonoritat única que va començar a construir fa menys de quatre anys i que la situen com una de les artistes més prometedores de l’escena alt-pop catalana. Aquest llançament suposa un nou pas endavant a la carrera de Ven’nus, que continua sorprenent amb la seva capacitat de fusionar estils i emocions.

- Publicitat -

La gravació de “Segurament” s’ha realitzat a diversos estudis entre Barcelona, Les Cabanyes i Sabadell, els tres punts cardinals que constantment influeixen d’una manera o altra en les cançons de Ven’nus. I, tot i que no és una col·laboració formal, Garriga va poder escoltar les demos i reconèixer positivament el treball de Ven’nus i Vernat en aquesta reversió.

“Segurament” s’acompanya d’un visualizer experimental creat per la mateixa Valèria que utilitza renders i imatges documentals d’espais significatius per a ella.