Kuu, una de les promeses emergents del panorama musical català, torna amb força amb el llançament del seu nou single, “Tantes Voltes Remix”. Aquest remix marca el tercer llançament de la cantant i dóna el tret de sortida a uns mesos plens de novetats musicals que teixiran i descobriran el seu univers.

Kuu torna amb una versió renovada i energètica de “Tantes Voltes”, una de les seves cançons més apreciades pels fans que va publicar fa uns anys i que torna a llançar renovada i, aquest cop, publicada a totes les plataformes digitals. Amb aquest remix, la cantant explora nous territoris sonors, oferint una combinació de ritmes electrònics i melodies captivadores que reafirmen el seu estil versàtil.

Kuu ha manifestat que aquest single és només el començament d’una època emocionant per a la seva carrera: l’inici de tot i és que l’esperen mesos de molta música nova que culminaran a principis de 2025 amb un projecte que no deixarà indiferent a ningú.

- Publicitat -

El dia 25 d’octubre presentarà alguns dels seus temes publicats i d’altres encara per publicar a la sala Rouge de Barcelona.