La quotidianitat familiar de Guillem Solé, cantant dels Buhos, protagonitza la seva nova cançó, titulada “Amb tu”. Gravada i produïda per David Rosell al seu estudi Can Pardaler d’Artés, la cançó és molt especial ja que ha estat composta amb la col·laboració dels fills del cantant, la Ivet, de deu anys, que ha escrit part de la lletra, i l’Ixent, de catorze, que ha gravat les línies de guitarra i fins i tot un “solo”.

La cançó va néixer com un joc que feia la família Solé aquest estiu a l’habitació de casa que tenen per a la música. Parla de l’amor que senten entre ells i de la felicitat del pare quan la seva filla el desperta -tard- després d’una nit de concert. “Ja ha sortit al sol a sobre del mar. Deixa ja el llençol que ens hem de llevar. Bon dia. Bon dia”. Un dolç despertar que l’omplen sempre d’orgull i alegria. Al llarg de l’agost aquest embrió de cançó va anar prenent forma amb la feina de pare, fill i filla, convertint la passió paterna i el talent heretat, en una tendre “Amb tu”, que de ben segur conquerirà els cors del seu públic.

De fet, la banda de Calafell acompanyada de les dues criatures del cantant, ja va avançar “Amb tu” fa uns dies en directe davant de més de quinze mil persones durant el concert de Vilafranca del Penedés, aconseguint l’ovació més sonada de la nit.

- Publicitat -

Buhos ha anunciat els que seran les primeres dates de la gira de presentació del nou disc 2025, que inclou una doble cita a la sala Razzmatazz els dies 15 i 16 de març, però també actuació al Carnaval de la Bisbal d’Empordà, el 8 de març.