Azul” ha presentat avui divendres el seu nou disc. Psicodèlia mediterrània és una barreja de la psicodèlia catalana dels anys 70 amb el folk d’autor, creant la mescla perfecta en un disc de 9 cançons, totes en català.

Després de debutar l’any 2022 amb el seu ‘Motion in Emotion’, Oriol Brunet torna amb aquest nou disc, produït conjuntament entre Fusta Records i el mateix Brunet.

- Publicitat -

Psicodèlia Mediterrània s’inspira en la vida quotidiana, en un bon despertar, saber valorar el que tenim i contemplar tot el que ens envolta. El disc podria definir-se com una oda a la vida mediterrània, així ho defineix el mateix Oriol Brunet. ”No podreu negar que
poques coses ens defineixen tan bé com la mediterraneïtat, i és que som de
dinar fins la vesprada i xerrar fins la matinada, i és que no podem fer-hi res.”.

Dins d’aquesta tranquil·litat que ells defineixen, Azul ens ha deixat caure aquest nou disc, cantat íntegrament en català. Psicodèlia Mediterrània podria definir-se com una despreocupada recerca de la bellesa autòctona, que ens transporta a la psicodèlia catalana dels anys setanta i el folk d’autor.

Dins de les nou cançons que té l’àlbum, comptem amb una col·laboració amb Jo Jet i Maria Ribot. Aquesta cançó combina els sons dels instruments de corda amb les veus dels artistes, que casen molt amb l’estètica mediterrània del disc. Cal destacar que tot aquest àlbum ha estat coproduït pel mateix cantant de l’agrupació.

Per a tots aquells que vulguin gaudir de l’estrena del disc en directe, Azul oferiran un concert demà dia 14 de setembre a la Sala Laut de Barcelona. Aquest concert gaudirà de l’actuació de Vernat, que farà de teloner. A partir de les 22 h, podrem gaudir de la presentació de l’àlbum.