31 FAM publica el seu nou senzill ‘Un bate’, cançó que ens parla sobre la festa i l’amor en època d’estiu. En aquesta nova cançó trobem uns ritmes molt representatius del grup de Sabadell, i on recuperen el distintiu de cantar en tres llengües: català, castellà i anglès. 

Des del passat octubre, 31 FAM no publicava música nova, i els seguidors del grup sabien que l’espera no podia durar gaire més. Com ja havien fet anteriorment amb cançons com ‘Septiembre’  o ‘ WAN TUN’’, s’ha tornat tradició treure la cançó de l’estiu, uns ritmes més semblants al reggaeton amb unes lletres fresques i referents a l’estiu i a la festa.

El videoclip, ja disponible a YouTube, també transmet aquest sentiment. Intercalades amb algunes imatges dels seus concerts trobem a 31 FAM com un grup d’amics que va de vacances. Veiem com van a platja i gaudeixen de l’estiu, acompanyats d’aquesta cançó

- Publicitat -