CapiNàs, coneguts per la seva energia a les seves melodies, van estrenar el passat 12 d’abril el seu nou disc “Backstage” (Ventilador Music, 2024).

L’àlbum adopta matisos de música electònica i urbana, però sense deixar enrrere el seu so mestís original, així doncs el disc sona més actual gràcies a l’auto-producció d’en David Rosell.

El disc parla, de festa, d’amor, d’anhels, de pors i de la força per seguir endavant. Són lletres més personals, ja que parlen de sensacions i/o sentiments que ens toquen de prop, i això ens fa connectar amb el grup.

- Publicitat -

És un LP molt complet, amb un total de 10 cançons on hi col·laboren artistes com Carla Collado a ‘Volver’, Classe B a ‘Que et bombin’ i Alcaracan a ‘El tiempo dirà’. A més a més, hi trobem hits a destacar de la banda com ‘Estiu Perfecte’, ‘Nit de Pary’ o ‘Rumbastar’, temes que ens impulsen a començar l’estiu de la millor manera possible, ja que te tot el que necessitem per gaudir de les vacances. Les composicions tenen molt de ritme i molta energia, els quals ens fan venir ganes de ballar fins no parar i també ens transmeten bones vibes, atès que son les típiques cançons que et posen de bon humor, t’alegren el dia i fan que aquest vagi a millor.