Foto: Alis

D’Marius presenta ‘Atenció’, el senzill que dona el tret de sortida al seu EP. Després per passar per l’edició del 2023 del SONA9, organitzat per Enderrock, D’Marius afronta el 2024 amb l’objectiu de consolidar-se com a artista.

‘Atenció’ és una cançó que reflecteix profundament les emocions de D’Marius. En ella, l’artista expressa la frustració i el desig d’atraure l’atenció d’una persona que no correspon als seus sentiments. A través de la seva lletra punyent, el de Girona s’endinsa en els conflictes interns i la vulnerabilitat que experimenta enfront de l’amor no correspost. Les seves paraules transmeten una barreja d’angoixa i esperança, mentre intenta desesperadament captar l’interès d’aquella persona especial.

Frases impactants com Ja no sé que fer per tenir la teva atenció i Intentar agradar-te és la puta guerra, capturen perfectament l’essència de la seva desesperació i el repte de tractar d’agradar algú que no mostra interès. La cançó es presenta en un estil energètic i dinàmic que no es lliga a cap gènere en concret, sinó que combina elements de Rap, Breakbeats i estructures Pop, característiques distintives de les produccions de D’Marius.

Els primers que han tingut l’oportunitat d’escoltar aquest single han destacat la seva originalitat tant en la lletra com en la producció, així com l’enganxositat de la tornada i el carisma general que desprèn. Aquest llançament no només marca un moment important en la carrera de D’Marius sinó que, amb aquest nou llançament, també promet ser un punt d’inflexió en l’escena musical catalana.

- Publicitat -

Amb “Atenció”, D’Marius no només busca consolidar-se com un artista únic i versàtil, sinó que també ofereix al seu públic una mostra del seu talent i passió per la música. Prepareu-vos per a un any ple de novetats i emocions amb D’Marius al capdavant.