Aquest divendres ha arribat “NENA CATALANA”, primer senzill de Will X.O., nou fitxatge de Música Global, amb col·laboració amb Ceaxe.

Es tracta d’un dels temes del moment a xarxes socials on s’està convertint en tot un fenomen pel públic català gràcies a la seva tornada que ja ha estat cantada i ballada a través de les diferents plataformes digitals per molts influencers, entre d’altres la pròpia Dulceida.

“NENA CATALANA” ens parla d’un amor especial, un romanç que es desenvolupa a la vora del mar, entre la brisa i les onades. La cançó descriu a una noia catalana que roba cors amb la seva espontaneïtat i la seva passió per la vida.

- Publicitat -

Però el tema no només parla d’amor, sinó que també fa un homenatge a la cultura catalana, mencionant elements icònics com la samarreta blaugrana del Barça i els paisatges idíl·lics de la Costa Brava. Aquests detalls afegeixen un toc especial i autèntic a la cançó, fent-la ressonar encara més amb el públic local i també amb els que estimen Catalunya.