“Sopo i baixo” és el títol del nou EP del duet de Teià, en Dani6ix i l’IZZKID. L’àlbum està format per sis cançons amb una gran evidència del que s’aproxima els pròxims mesos; l’estiu. Les vibres estiuenques es veuran reflectides en aquest nou disc que promet ser un èxit.

El títol del disc “Sopo i baixo” fa homenatge a la mítica frase que tothom ha dit alguna vegada, sobretot durant aquesta època. L’essència de les nits d’estiu amb els amics i totes les experiències vora la platja i el sol transportaran als oients a reviure aquests moments màgics.

Cada cançó del disc protagonitzarà un moment típic de l’estiu i a través del ritme i la melodia aconseguiran que els fans se sentin com els reis de la cançó. Dues de les cançons ‘Quan el sol la toca’ i ‘Surt a debutar’ ja es poden escoltar a les plataformes digitals

- Publicitat -

El projecte l’han creat a partir dels records de l’estiu més importants pels artistes i també per convidar els seus oients a reviure’ls amb ells. La melodia, la intensitat i el sentiment són elements clau per la creació del disc.