Després de l’èxit de la seva col·laboració amb Figa Flawas, ‘Cor Petit’, Pol Bordas estrena el seu nou hit ‘Tanta Estona’, produïda per Scotty DK, que promet convertir-se en una de les cançons de l’estiu del panorama català.

La cançó parla dels records dels inicis d’una relació, de l’atracció cap a l’altra persona i de tornar a l’abans. Es tracta d’un reggaeton estiuenc per sonar a totes les festes, que ve acompanyat d’un videoclip on Bordas rememora els seus recents èxits ‘Fent Fressa’ i ‘Cor Petit’ i ho combina amb imatges del seu últim concert a la Sala Apolo.

‘Tanta Estona’ és el cinquè avançament del primer disc de Pol Bordas, ‘Aquesta Vida És Nostra’, que veurà la llum el proper mes d’octubre i del qual ja coneixem els senzills ‘Tòrax’, ‘Fent Fressa’, ‘Rondinaire’ i ‘Cor Petit’.

- Publicitat -