El nou single de Le Nais, ‘Maya’ ja està disponible a totes les plataformes digitals. La cançó està produïda per Le Nais i l’Ariadna Becasis, les dues artistes residents a Barcelona.

Aquesta estrena tractarà el desig de forma abstracta i farà reflexió de voler traspassar tota aquella barrera per arribar als objectius personals desitjats. També s’inspira en el concepte del ‘vel de maya’ representant l’il·lusori o irreal. Segons l’hinduisme es creu que les persones queden sota aquest vel i la realitat es veu a través d’ell. A través de ‘Maya’ l’artista experimentarà nous reptes, sons, missatges i diferents veus.

L’artista compta amb el seu primer EP debut “When I Ca’t Speak but I Ca Sing” i amb un altres disc “AM I”, aconesguint realitzar un procés d’introspecció, d’apoderament i aprenentatge.

- Publicitat -