Amb l’arribada de l’estiu, Martigo ens presenta el seu nou EP, “Cala Paradís”. Aquest treball de cinc cançons no és només una col·lecció de temes, sinó una experiència que transporta l’oient a moments màgics i inesborrables de l’estiu, convertint-se en una veritable celebració de la vida i la llibertat.

“Cala Paradís” no és un lloc físic, sinó un estat d’ànim, un conjunt de sensacions que Martigo ha aconseguit capturar a la perfecció. Aquest EP ens guia a través de diferents etapes i emocions d’un dia perfecte d’estiu, des del despertar amb una persona estimada fins a les reflexions nocturnes plenes de gratitud.

Les cançons de “Cala Paradís” estan impregnades d’una vibra estiuenca única, amb melodies que evoquen la calma dels matins assolellats, l’energia desbordant de les tardes a la platja i la serenitat de les nits estrellades. Cada pista ofereix una perspectiva diferent de l’estiu, creant un mosaic sonor que convida l’oient a submergir-se completament en l’experiència.

- Publicitat -

“Cala Paradís” és una mostra del talent de Martigo per crear música que no només s’escolta, sinó que es viu. Amb aquest EP, Martigo demostra una vegada més la seva capacitat per connectar a través de l’autenticitat i l’emoció, oferint una banda sonora perfecta per als dies d’estiu.