Mama Dousha, el nom artístic del músic i cantant barceloní Bruno de Fabrizis, publica avui Iaia, un nou single que ha estat escollit cançó d’aquest estiu d’iCat i que serà la banda sonora de l’emissora catalana durant els propers mesos. Una nova fita en la carrera musical de Mama Dousha que en pocs mesos ha passat de ser un artista revelació a ser un dels noms destacats de la nova escena urbana de casa nostra.

Iaia és un emotiu homenatge a la seva àvia materna que el va criar i mimar durant la seva infantesa i joventut i amb qui sempre ha mantingut una estreta relació plena d’estima. De fet, el nom Mama Dousha està inspirat en part en el terme mamma en reconeixement justament a la matriarca de la seva família que és d’origen italià.

La cançó parla d’una història real que va tenir lloc durant una nit de les festes del Poblenou. El cantant i músic estava al sofà de casa perquè no havia trobat cap col·lega que volgués sortir de festa quan, de cop, al menjador va aparèixer la seva àvia, vestida de vint-i-un botons, que s’acaba de preparar per anar a les havaneres, a la plaça Els Pescadors del barri barceloní. A la cançó, el músic expressa amb tendresa i sentit de l’humor la contrarietat que li va suposar que la seva àvia sortís de festa mentre un jovenet com ell es quedava a casa. “Nen, no m’esperis d’hora”, diu textualment la lletra.
A nivell musical, la cançó manté el reconeixible estil de Mama Dousha en el què fusiona música electrònica, cançó d’autor i pop urbà, creant experiències sonores úniques. Un estil musical fresc i modern embolcallat amb lletres intimistes plenes de sensibilitat que una vegada més evoquen moments vitals i de gran emotivitat.

- Publicitat -

Fins ara, Mama Dousha havia interpretat aquesta cançó en els seus concerts i no tenia previst publicar-la, però finalment s’ha decidit a fer-ho després de les reiterades peticions rebudes pels fans, ja que és un dels temes més corejats pel públic durant les seves actuacions.

El cantant i músic, que acaba de publicar el seu segon EP titulat Only Hits, viu un dels moments més dolços de la seva carrera i aquest estiu oferirà més d’una trentena de concerts a festivals com el Vida o el Cabró Rock, entre d’altres.