Kelly Isaiah, cantant i capdavanter de l’antiga Banda de reggae de Lleida, KOERS, ha iniciat una aventura en solitari. Ho anuncia des de fa mesos a les seves xarxes socials després d’un llarg temps de silenci total.

MENTEIX-ME és una de les cançons més tranquil·les del seu pròxim àlbum. Una balada de gènere Pop amb un petit toc de RnB, com si estiguessis escoltant una cançó chill tipus afroamericana, però en català. La part més repetida de la cançó és una crida a l’amor, a l’esperança i a la confiança. Aquesta part està en anglès i diu “Love from my heart”, que es tradueix com a “Amor des del cor”.

Kelly Isaiah no ha estat massa reservat amb les seves intencions i el seu full de ruta. A través de les seves publicacions a les xarxes socials, sabem que està treballant en un àlbum complet. Quin serà el pròxim moviment? Potser t’estàs preguntant. Hi ha una resposta per això. Té la intenció de treure un single al mes fins que surti l’àlbum complet.

- Publicitat -