Judit Neddermann s’involucra amb les persones que pateixen ELA i els dedica aquesta cançó, ‘Avui és el millor dia’. Inspirada en la força i la resiliència de la família d’Ildefons Oliveras, malalt d’ELA des de fa tres anys, la cançó promet captivar amb la seva emotiva història i el seu poderós missatge.

Cada nota porta una part de l’experiència d’Ildefons i la seva família, culminant amb la seva pròpia veu al final del tema. El lema que ha donat força a la seva lluita, ‘Avui és el millor dia’, ressona a través de cada acord, recordant-nos la importància de viure plenament cada moment.

Cada reproducció d’aquesta cançó no només t’envoltarà amb la seva bellesa musical, sinó que també donarà suport a una causa crucial. Tots els guanys generats seran destinats a la Fundació Miquel Valls per a la investigació i suport a l’ELA.

- Publicitat -

Amb la producció d’Arnau Figueres i la col·laboració del baix d’Isaac Coll, els teclats d’Adri González i les veus del cor Beating Souls, ‘Avui és el millor dia’ no només és una peça musical, sinó un testimoni de l’amor i la força que pot emergir fins i tot en els moments més difícils. Uneix-te a aquesta causa i deixa que la música sigui la teva guia cap a un futur ple d’esperança i solidaritat.