Luup Records té el plaer de presentar el seu nou artista Gusset, nom artístic d’Albert Coca, amb el llançament del seu primer single “MoMA”. Després d’un primer àlbum titulat “Taula per 1”, Gusset torna amb una cançó que promet seguir sorprenent i emocionant.

“MoMA” és una cançó que explora les complexitats de l’amor a primera vista. A través d’una narrativa poètica i melodies enlluernadores, Gusset descriu com els sentiments inicials poden semblar intensos i profunds, però amb el temps es desfan, revelant una realitat menys idealitzada. La cançó captura aquest viatge emocional, des de l’eufòria de la primera trobada fins a la desil·lusió subtil que segueix.

Amb una producció cuidada i una veu expressiva, Gusset aconsegueix transmetre la intensitat i la vulnerabilitat d’aquesta experiència universal. “MoMA” no només destaca pel seu lirisme, sinó també per la seva capacitat de ressonar amb qualsevol que hagi viscut l’amor efímer.

- Publicitat -

Aquest primer single sota el segell de Luup Records marca una nova etapa en la carrera de Gusset, consolidant-lo com una de les noves veus més prometedores de l’escena musical urbana catalana.

La seva capacitat per combinar elements introspectius amb una producció contemporània fa de “MoMA” una peça imprescindible per als amants de la bona música.

A Primera Fila vam tenir el plaer de parlar amb l’Albert el passat mes d’abril.