Ginestà, una de les bandes de pop més en forma del panorama musical català, publica single estiuenc: “AMOR ESTACIONAL”. Una gran cançó de pop fresc i avançat que parla d’un amor d’estiu entre dues persones de realitats socioeconòmiques molt diferents.

Ambdues persones saben que l’amor serà temporal, estacional i, tanmateix, es permeten el luxe i el plaer de gaudir-lo amb la màxima intensitat i passió possible.

Produït per Xicu, bateria de la banda, la cançó introdueix ritmes i sonoritats llatines, que l’acosten a la felicitat tropical de l’estiu.

- Publicitat -

Aquesta cançó arriba en un dels moments més dolços de la trajectòria dels germans Serrasolsas. Després de la publicació de VIDA MEVA, el seu quart treball, que ja supera els 3M d’streams a Spotify.

El videoclip l’ha dirigit i rodat l’Abril Martí i l’Helena Palau que, un cop més, han sabut plasmar la idea de la cançó amb l’estil que actualment caracteritza Ginestà i ha estat rodat entre Sant Pol de Mar i Arenys de Mar. El videoclip explica narrativament tota la història d’amor on el punt de vista del noi protagonista és explicat a partir de la visió subjectiva de la càmera i la visió de la noia és interpretada per la Júlia.