“Surt a debutar” explora les dinàmiques complexes de les amistats que comencen a transformar-se en alguna cosa més, tocant la incertesa i la por que aquests canvis poden provocar. La cançó reflexiona sobre la possibilitat que les coses es trenquin i mai tornin a ser el mateix, un tema ressonant amb molts que han experimentat aquest tipus de transicions.

Amb ritmes frenètics que evoquen les nits de festa d’estiu, “Surt a debutar” no només captura l’essència d’un moment específic, sinó que també crea l’ambient perfecte per desfer-se en la dansa. Els ritmes contundents i l’entrega apassionada de les lletres asseguren que aquesta cançó es convertirà en una peça indispensable en les festes d’estiu i les reunions amb amics.

El nou EP de dani6ix & IZZKID es llançarà el proper 20 de juny en totes les plataformes digitals. Amb aquest projecte, el duo continua demostrant la seva habilitat per combinar lirisme profund amb ritmes irresistibles, consolidant la seva posició com a una de les forces més dinàmiques de l’escena musical urbana catalana.

- Publicitat -