“Actitud” és el nou himne dels Buhos. Bevent directament de l’essència dels grans hits del grup, com “Volcans” o “Barcelona s’il·lumina”, la nova cançó s’instal·la de forma directa al cervell gràcies a una melodia i una tornada rotunda cridada a ser un nou èxit. En aquesta ocasió, la cançó compta amb un dels leit motiv més recordats de finals dels 90, de la cançó “Die Reise” firmada per Fraktal, Albert Neve DJ, que uneix passat i present gràcies a la col·laboració de Mon DJ.

“Actitud” ha estat composta per Buhos i produïda per David Rosell (Txarango, Els Catarres i Doctor Prats entre molts altres) als habituals estudis Can Pardaler d’Artés, i comptarà amb unes peces audiovisuals protagonitzades per gent coneguda i gent anònima que explicaran casos personals on l’actitud ha estat clau per superar els moments més negres de les seves vides. El pilot de ral·lis, Isidre Esteve, que tot i anar en cadira de rodes després d’un fatal accident, ha estat capaç de continuar competint al Dakar. L’atleta Núria Picas, que després de superar una greu lesió, ha acabat guanyant curses als cinc continents. L’activista Ousmane Umar, que després de travessar tot Àfrica a peu, ha estat capaç d’arribar a Barcelona i fundar la seva pròpia ONG d’ajuda als immigrants. La cantant Paula Valls, que amb actitud i ajuda ha superat un trastorn alimentari. La periodista Xantal Llavina, que ha patit i superat un càncer de mama i, finalment, Àngel Gallardo, pescador de Sitges de família humil, que un bon dia va descobrir el golf gràcies a les pilotes d’un camp d’entrenament que queien a prop de la seva barca i, aprenent en condicions ínfimes, ha acabat formant part de la selecció espanyola de golf. Tots ells i totes elles expliquen com l’Actitud ha estat clau per superar els moments complicats i acabar assolint els objectius i reptes que s’havien marcat.

- Publicitat -