Poc més d’un any després de la seva formació, Bivac enceta aquest estiu presentant aquest divendres 21 el que serà el seu primer CD “Indrets”. El grup del Pla de l’Estany ha experimentat una gran crescuda el darrer any, portant la seva música arreu del territori.

Ara, amb aquest primer llarg treball, volen plantar les bases del seu estil i experimentar, alhora, nous camins. Els Banyolins defineixen aquest CD com la culminació d’un procés que va començar amb la publicació del seu EP “Memòries d’un Demà” la primavera passada. “Onze temes escrits des d’onze indrets diferents”, un viatge amb el grup per onze moments diferents, plens de vitalitat i bon rotllo, alguns treballats a foc lent des d’abans d’iniciar el mateix projecte del grup.

El disc compta amb dues col·laboracions destacades del territori. La primera és amb Germà Negre, amb la cançó “El Meu Poble”, un cant a les arrels. La segona és amb Roko Banana, que tanca el CD amb l’íntima “Que no Espera”.

- Publicitat -

Bivac encara ja l’estiu presentant el seu CD a diferents punts del territori, amb la data marcada en vermell al calendari el dia 20 de juliol a la Festa Major de l’Acampada Jove “Arrels” i el 19 de setembre a Barcelona, on la banda del Pla de l’Estany tancarà l’estiu tocant per primera vegada en una sala de la Ciutat Comtal. Així doncs, un grup que ha fet molt en molt poc temps i que amb ja 16 temes publicats a les plataformes digitals, marca estil i bases per continuar creixent dins el panorama català.