Andrea Grau, cantant, intèrpret i compositora, entrava en el món de la música el 2022 endinsant-se en el new pop. Decidida a llançar-se amb els seus propis temes, va portar una proposta plena de sentiment i profunditat, reflectint les aventures que viu una jove qualsevol. “Intensa però maja”, com es defineix l’Andrea, va ser molt senzill identificar-se amb les seves composicions naturals i reals cantades amb veu sincera i delicada que es clavaven dins de tot aquell que l’escoltava. Descrivia situacions que qualsevol de nosaltres mateixos hem pogut viure al llarg de la nostra vida, ajudant a posar nom a totes aquestes sensacions que moltes vegades són difícils d’expressar. En 2023, hits com “La Peor persona del Mundo” o “otro verano sin verte” van continuar sent un clar exemple de com la música ens ajuda a explicar històries que parlant mai no ens atreviríem a explicar.

Ara, estrena un trosset del que porto dins, la seva nova presentació com a artista i com a persona. Sovint costa expressar el que portem a dins, tant les coses bones, com les dolentes, sigui per vergonya o por. Aquest nou EP mostra d’alguna manera les emocions i pensaments més recurrents del seu dia a dia, on qualsevol noia de la seva edat pot sentir-se identificada; un treball basat en la nostàlgia i la vivència de l’amor en les seves diferents fases, també en la relació amb una mateixa i com aquesta afecta la gent que ens envolta. Totes les inseguretats que acompanyen a l’Andrea estan presents aquí, totes les inquietuds, els dubtes… Amb un trosset del que porto dins la tarragonina vol donar-se a conèixer tal com és, sincera i transparent, regalant-nos una sensibilitat que tots amaguem.

Andrea Grau, rebel però coquette, arriba a l’escena catalana amb un pop dels dos mil actualitzat i una sensibilitat profunda que també dona lloc a la millor festa viscuda durant les vacances. Podrem gaudir del seu concert aquest estiu a la seva ciutat natal, Tarragona, el 29 de juny a l’Espai Jove La Palmera i el 5 de juliol a Sant Salvador.

- Publicitat -