Com ja és tradició des dels darrers 3 anys The Tyets marca l’inici de l’estiu amb la seva música i aquest any no podia ser menys! El popular duet de música urbana està a punt de sacsejar l’estiu amb el seu nou single “Que Vinguis”, una cumbia-reggaeton que promet ser la banda sonora perfecta per als dies calorosos i les nits de festa.

‘Que Vinguis’ és una fusió vibrant de ritmes llatins amb tocs de reggaeton, creant una atmosfera festiva i contagiosa que farà ballar a tothom. Amb aquest nou tema, The Tyets continuen explorant noves sonoritats, acostant-se als ritmes tropicals i aportant la seva inconfusible energia i estil a cada compàs.

El videoclip de “Que Vinguis” ha estat rodat a la solejada ciutat de Miami, aportant un toc exòtic i cosmopolita al llançament. La direcció ha estat a càrrec de Cristina Tomás, qui ha sabut capturar perfectament l’essència de la cançó, creant visuals que reflecteixen la calor, el bon rotllo, les ganes de viure i la passió del ritme de la cumbia-reggaeton amb l’ajuda de la vitalitat de la gent Miami que no han dubtat en posar-se a ballar al ritme de “Que Vinguis”.

- Publicitat -

The Tyets han comentat sobre el llançament: “Estem molt emocionats de compartir “Que Vinguis” amb tots vosaltres. Hem treballat molt per crear una cançó que capturi l’essència de l’estiu i faci que tothom es posi a ballar. Esperem que la gaudiu tant com nosaltres hem gaudit fent-la”.