Amichi”, el nou tema de Sosun.dance, tracta sobre les amistats que es transformen amb els anys: persones que en algun moment eren molt importants, però que han canviat, i ara recordem amb nostàlgia. Amb “Amichi” ens preguntem què ha passat amb les col·legues amb qui fèies tants sopars, amb qui podies tenir converses infinites i que eren el teu gran suport emocional en els moments més intensos; de cop i volta et venen al cap i te n’adones que ara ja no els veus mai.

Simplement, passen els anys i nosaltres canviem. Hem de seguir el “beat” del moment de la vida adulta, i les amistats acaben mutant.

“Amichi” és un tema nostàlgic, alhora que animat, amb una progressió que puja in crescendo a cada segon. Probablement és el tema amb el so més “comercial” de Sosun.dance fins el moment. Amb aquesta cançó volen arribar a tothom per fer-nos viatjar de tornada a l’institut en una pista de ball imaginària on es rememoren vincles del passat que ja no hi són.

- Publicitat -