Quinto i ESTHER presenten un nou senzill construït a quatre mans anomenat ‘Petjades’. La cançó, íntima i emotiva, és una glopada d’aire fresc que promet revolucionar l’escena musical valenciana. Una reflexió sobre l’amor perdut, teixint la nostàlgia i la desconnexió a través d’una lletra que desdibuixa les empremtes del passat.

Els joves autors van escriure i compondre junts ‘Petjades’ fa més d’un any, com un antídot per curar les ferides del moment vital que els envoltava. Ara per fi, la podem escoltar produïda de la mà d’Àlex Blat i Dani Bearoid, fusionant sons urbans actuals amb la característica emotivitat del pop. A més a més, la peça ve acompanyada d’un videoclip que ens introdueix en la narrativa emocional de la cançó. Dirigit per Raül Solves, ha comptat amb la direcció de fotografia de Lluck Tomàs i direcció d’art d’Helga Ambak.

Aquest senzill marca el tercer avanç del primer àlbum de Quinto, anomenat ‘V’. Després dels èxits d’ “Ara què fem?” i “128”, aquest nou llançament demostra l’evolució artística del músic, consolidant la seua posició com una de les veus referents del pop-urbà valencià. El proper divendres 24 de maig podrem gaudir en directe de l’estrena del projecte de Quinto a La Rambleta de València.

- Publicitat -