Martigo llança el seu nou single “Quina vaina!”, creat juntament amb Dani6ix i IZZKID. Aquest tema combina l’essència de l’estiu amb bones vibracions i diversió, configurant-se com la banda sonora ideal per aquesta temporada.

El single “Quina vaina!” és una exploració dels sentiments inesperats que sorgeixen quan algú ens comença a agradar més del previst. La cançó captura aquest dilema emocional amb una lletra enginyosa i contagiosa: reflexionar si és millor expressar els sentiments o mantenir l’estatus quo per no arriscar l’amistat.

El videoclip, que complementa a la perfecció l’esperit de la cançó, va ser gravat en un gorg paradisíac i recòndit de l’interior català. Aquest lloc idíl·lic, de difícil accés, va servir d’escenari per a un dia ple de jocs, rialles i senyals d’amor, capturant la pura essència de la joventut i la llibertat.

- Publicitat -

Aquest single no només promet elevar els ànims i enriquir les llistes de reproducció d’estiu, sinó que també reafirma el talent de Martigo per crear hits que ressonen amb el públic jove i dinàmic.