Mama Dousha, el nom artístic del músic i cantant barceloní Bruno de Fabriziis, publica avui Only Hits, el seu esperat nou EP que el confirma com un dels artistes de la nova generació amb més talent i projecció. Produït per Scotty K, el nou treball inclou sis noves cançons vitalistes que consoliden la reconeixible i captivadora sonoritat Mama Dousha.

Al nou EP, el cantant fusiona amb estil la música electrònica, la cançó d’autor i el pop urbà, amb una destacada omnipresència de la guitarra espanyola, creant experiències sonores úniques. L’artista torna a sorprendre amb unes lletres delicades plenes de sensibilitat que evoquen moments vitals i emotius.

En aquest nou EP, Mama Dousha compta amb col·laboracions molt especials com la del Dj Panko -membre fundador de la formació Ojos de Brujo-, la cantant Suu o la Banda Municipal de Música de Tortosa.

- Publicitat -