Referent indiscutible a l’escena catalana, Julieta es llança al terreny del Dance Pop. El seu nou tema, Full Romance, que arriba avui 31 de maig, ho té tot per aconseguir aquest objectiu: una composició brillant, una producció efectiva i la seva veu, per donar forma a una història d’amor il·lustrada a través d’una coreografia inspirada en el boxa.

Julieta puja al ring al videoclip que acompanya l’estrena, per plasmar en imatges una lletra que parla d’aquells amors que no s’acaben mai i passen per etapes molt diverses. “És la història d´una relació amb una segona, tercera i quarta part, que a través de la comparació amb un combat de boxa, ens explica que per molt distanciament que hi hagi aquestes dues persones sempre acabaran tornant”.

Amb Full Romance, Julieta obre el ventall per consolidar la seva presència dins el nostre pop, amb un llançament que busca fidelitzar els seus fans i atraure un públic nou i divers. És, per tant, un moment clau per a una artista decidida a convertir-se en una de les veus revelació de la música urbana.

- Publicitat -