‘Ara Ja No’ és el nou single de Júlia Moumen, una jove de Terrassa que aposta per un ritme fresc i festiu que combina l’espontaneïtat de l’artista amb els sons actuals. ‘Ara Ja No’ és un tema que evoca l’alegria d’una nit d’estiu i parla de la importància de cuidar les amistats que fan vibrar. Aquesta és la seva primera cançó pròpia en català.

Júlia Moumen és una cantautora egarenca que s’inicia en el món de la música de manera autodidacta com a mitjà de desconnexió i alliberament. L’artista, a través de sons actuals i un estil musical proper, relata les seves experiències i els seus pensaments de manera natural. Després de donar-se a conèixer a través de xarxes socials i aconseguir emocionar traduint èxits internacionals al català, aquest 2024 presenta el seu primer tema.

- Publicitat -