Dani6ix & IZZKID retornen a l’escenari musical amb “QESLT” (Quan El Sol La Toca), un nou single que es perfila com un èxit d’estiu. Carregat d’energia vibrant i melodies que captiven l’essència de la temporada estival, aquesta peça promet ser una de les més emblemàtiques de la temporada.

“QESLT” es caracteritza per la seva capacitat de capturar l’essència dels moments inicials d’una nova connexió emocional. La cançó explora els sentiments efímers, intensos i sovint breus que sorgeixen quan comencem a conèixer algú que ens captiva profundament. El tema tracta aquestes primeres experiències com si fossin un dejavú: un cicle constant de pensaments i converses sobre aquella persona, reforçat per la sensació que tot el que succeeix ja s’ha viscut en la nostra imaginació.

Amb “QESLT”, Dani6ix & IZZKID aconsegueixen crear una experiència musical que no només ressonarà amb aquells que han experimentat aquest tipus de connexió fugissera, sinó que també animarà a tots els oients a deixar-se endur per les seves evocadores lletres i ritmes contagiosos.

- Publicitat -

El single està ja disponible en totes les plataformes digitals, aportant una nova dimensió al repertori del duo i consolidant la seva posició com a creadors de hits dins l’àmbit de la música urbana i pop català.