Dan Peralbo i el Comboi ens presenten avui la cançó “Tot allò que vaig sentir” una cançó en la qual en Dan reconnecta amb records d’infantesa i, des de la perspectiva que dona l’edat, ordena i assimila tota una sèrie de sentiments que potser no acabava d’entendre. Una cançó que ens mostra les diferents actituds que hi ha entre un pare i una mare encara que l’objectiu de totes elles sigui el mateix. “Tot allò que vaig sentir” se suma a “Bang, bang, bang”, cançó que va publicar la banda al mes de gener i que, juntament amb aquesta nova estrena, formaran part del seu primer disc d’estudi.

Dan Peralbo i el Comboi són en Dan, en Pol i en Jimmy, tres amics de Torelló que fan música plegats des de l’institut, i que fa uns anys s’hi va sumar en Ret per formar un projecte que de seguida va cridar l’atenció proclamant-se guanyadors del 21è concurs Sona 9 l’any 2021. Des de llavors, no han parat i han anat publicant un parell de EP`s: Miris Com T’ho Miris (2022) i Cosa Fina (2023). Cançons com “Quin Panorama”, “Angelina Jolie” o “Los Hijos del Miguel” han portat el grup al cor de molta gent i també a firmar el seu primer contracte discogràfic amb Montgrí, el segell dels empordanesos Cala Vento.

- Publicitat -