Foto; Maria Lozano

Colomet s’alça com una figura prometedora en el món de la música urbana, destacant per les seves actuacions enèrgiques i dinàmiques que captiven a una audiència jove, mostrant una clara inclinació cap a la fusió d’estils i ritmes perfectes per al ball. La seva proposta, genuïna i actual, reflecteix de forma autèntica la seva personalitat i la seva determinació per consolidar-se com una referència destacada en l’escena musical valenciana.

El seu nou àlbum, BLAU, suposa un gir important cap a un univers artístic polifacètic i oníric, on demostra la seva versatilitat musical a través de la fusió de gèneres. El seu concepte gira al voltant del valor, la temeritat i la llibertat. Perdre la por esdevé l’eina principal per a la creació de nova música.

Per a ella, l’essencial és gaudir del procés creatiu i tenir la llibertat per convertir el seu projecte en quelcom personal i autèntic. Per això, ha trobat en productors com DISTURB, Tono Bellver (Blu Boi), Noche o Carlos Vera els aliats perfectes per donar vida a totes les seves idees. Treballar amb persones que admira i estima és clau en els seus projectes.

- Publicitat -

“BLAU és una expressió de tot el que porto dins des dels inicis de la meva carrera musical, és com un mirador a dalt de la muntanya amb vistes infinites”, confessa la cantant.

El 17 de maig actuarà a la FIM de Vila-Seca, en una de les moltes dates previstes les properes setmanes.