BTZ és un grup musical format pels integrants SANS BTZ i MARS BTZ, dos joves de la Colònia Güell, un petit poble del Baix Llobregat. Després guanyar el concurs de noves músiques urbanes KLK i d’aquesta manera, obtenir el premi d’editar el seu primer disc oficial amb el segell Delirics, el grup ja està mostrant un evident salt qualitatiu en les seves produccions.

Van publicar els primers senzills com ‘Going up’ i la proposta urbana i de dancehall: ‘Tropical’, tema que es va convertir en un hit estiuenc i que els va portar a continuar indagant en diversos gèneres musicals -sempre dins de la urbana- com amb ‘Somnis’, una cançó melancòlica amb ritmes “afros” que fan vibrar a tothom que l’escolti.

Però BTZ no ha parat mai de créixer. Actualment, estan emprenent un nou camí amb la creació del seu àlbum de debut titulat ‘COSMOS’. ‘OASI’ va ser el primer avançament que van presentar a començaments d’any i que els ha consolidat ja dins del panorama musical català. Seguidament, publicaven ‘FENIX’, un tema que parla de la superació, del canvi, de l’evolució. Podríem dir que és el tema més potent de l’àlbum.

- Publicitat -

‘ATMOS’ és el tercer avançament del disc que arriba amb la primavera. Aquesta cançó representa l’atmosfera que ens protegeix del caos emocional. Un senzill que parla sobre el procés de cuidar una emoció i trobar una estabilitat dins d’ella. Un tema que no deixa indiferent a ningú, sobretot pel seu estil urbà francès que ja s’ha convertit en un dels gèneres per excel·lència, però conservant l’essència catalana de BTZ i de la Colònia.