Banda Neon, originaris de l’Empordà, s’han consolidat com el fenòmen indiscutible de les festes majors a Catalunya en el món de les versions. Amb una presència inigualable i una energia desbordant, aquest grup s’ha convertit en el més contractat i desitjat de l’escena festiva del nostre país.

Han anunciat la seva esperada gira d’estiu amb la temàtica: IA TOUR (Inteligència Artificial), un crit a no témer aquestes noves tecnologies, ja que tenen clar que les emocions que desperta un concert de festa major en una nit d’estiu mai podran ser produïdes per aquesta nova eina. Amb més de 60 destinacions confirmades, la gira recorrerà les principals capitals Catalanes, i també a Andorra, Saragossa i Barbastre.

I això no és tot! La gira ve acompanyada d’una sorpresa especial: la presentació d’una cançó d’autoria pròpia, “M’agrades molt”. Seguint la temàtica de la gira, aquesta cançó és un crit a no espantar-se pels titulars diaris sobre el futur i l’impacte de la IA. Banda Neon ho té clar i estan molt tranquils: la IA mai podrà proporcionar les emocions i l’alegria que provoca un concert de Banda Neon.

- Publicitat -