AYRYN es presentava en l’escena catalana del pop urbà amb Tremolar: un viatge en quatre temes per diferents moments de la seva vida. CLOE va ser guanyadora del Concurs KLK al FIM, impulsant-la amb temes com “P*TA SEXY”. Dues noves veus del panorama català que es troben aquest 2 de maig a “No esperis res”.

El desamor pot ser dur, però també pot ser una via d’inspiració. Ayryn i Cloe celebren de festa el seu empoderament femení amb una clara idea: estic bé sola. Tranquil·les, sense dependre emocionalment de ningú, gaudeixen de la seva actual realitat on ja no estan lligades a una persona que els restava. Una nit en què s’envien l’una a l’altra el meme de “una lloradita y a seguir”, abans d’arreglar-se i sortir per la porta de casa trepitjant fort.

“No esperis res” és un una cançó amb ritme de funk carioca i guitarres pop que parla sobre passar pàgina amb un amor tòxic. S’inspira molt en la ciutat de Barcelona, els bars on les dues barcelonines passen les nits i la gent amb la qual comparteixen aquesta celebració vital. Un entorn barceloní ambientat per un videoclip a la famosa sala de l’Heliogàbal, lloc de trobada de molts músics de l’escena catalana.

- Publicitat -

Així, “No esperis res” és el primer avançament del nou àlbum d’Ayryn que inicia amb Cloe. Dues prometedores carreres que reafirmen el seu lloc entre les pròximes referents de l’urban en català.

“No esperis res” ressonarà en directe als escenaris del Festival Límbic el pròxim 3 de maig i a la sala Pumarejo el 10 de maig per la festa de A Plena Llum.