Foto: Alba Angullo

Cantant, ballarina i actriu, la gironina Aina Reig es postula com una de les noves promeses de l’escena pop catalana. La seva és una proposta diferent, que fusiona una base comercial pop-urbana amb lletres que tenen un pes simbòlic important i que parlen de l’amor i el desamor sense caure en la banalitat i el sexisme de les lletres que solem trobar en la música urbana.

D’estil pop – urbà però des d’una vessant més elegant, aquest 2024 presenta el seu nou àlbum, del qual en podrem veure un primer avançament al gener, i que està format per les diferents etapes d’una ruptura, passant per la ràbia, l’autoestima, la dependència i la nostàlgia.

Representant la rosa groga, aquest tercer capítol ens vol transmetre l’alegria i l’eufòria de sentir-se bé al cap d’un temps d’haver trencat amb un passat que angoixava, és a dir, la part positiva d’una ruptura, sempre vista amb un toc d’humor i bon rotllo. L’estil musical que presenta pren de referència la sonoritat de festes de poble catalanes mesclada amb una base més comercial, que té per resultat una música fresca i juvenil.

- Publicitat -