L’escena urbana catalana està a punt de rebre una nova i revolucionària contribució amb el llançament de “99”, l’últim single de l’artista emergent Martigo. Conscient de l’estat incipient del gènere urbà a Catalunya i la rica diversitat d’estils que encara resta per explorar, Martigo aposta per un nou camí amb “99”, un tema que promet ser un abans i un després per al reggaeton català.

“99” es distingeix per ser una proposta atrevida i innovadora dins de l’escena musical catalana, on Martigo fusiona el reggaeton dur, cru i fogós amb una clara influència de les tendències internacionals, tot mantenint l’essència i l’autenticitat del seu estil. Aquest single no sols representa una aposta per la diversificació del gènere urbà a Catalunya, sinó que també evidencia el potencial de Martigo per liderar aquesta nova onada musical.

Amb “99”, Martigo ens convida a explorar els límits del reggaeton, transportant-nos a un univers sonor on la intensitat rítmica i les lletres provocadores juguen un paper central. La seva música és un reflex de les influències globals del gènere, adaptades a l’escenari català amb un toc personal i inconfusible.

- Publicitat -

“99” no sols captivarà l’audiència catalana, sinó que també servirà com a pont per a l’expansió del reggaeton català més enllà de les nostres fronteres.