Mama Dousha, el nom artístic del músic i cantant barceloní Bruno de Fabriziis, llança nou single que porta per títol Que Chévere i que és l’avançament del nou EP que es publicarà el pròxim 24 de maig i que contindrà sis noves cançons.

El nou tema està produït per Scotty Dk i compta amb la col·laboració de Dj Panko, membre fundador dels Ojos de Brujo, i un dels responsables de l’anomenat So Barcelona. Un estil que va marcar l’època daurada del mestissatge català i pel qual va obtenir un Grammy.

Mama Dousha presenta nova proposta musical després de l’exitós Rikiti, la cançó que l’ha donat a conèixer al gran públic i que ha estat un fenomen social i viral. L’artista publicarà el 24 de maig el seu segon EP amb cançons amb un ritme molt personal que combinen una original fusió de música electrònica, cançó d’autor i pop urbà amb una omnipresència destacada de guitarra espanyola en tots els temes. Un particular estil musical farcit d’unes lletres intimistes plenes de sensibilitat i tendresa.

- Publicitat -

La publicació del Que chévere coincideix amb l’inici de l’esperada gira de Mama Dousha, que compta amb més d’una trentena d’actuacions i que passarà per festivals com l’Strenes, el Vida Festival o el Share Festival de Barcelona, entre molt d’altres.