Dos mesos mes tard de l’estrena discogràfica de Lluís Gavaldà i Joan Pau Chaves, aquest duet publiquen el seu segon senzill Dóna’m gent. Es tracta d’una cançó composada per en Lluís d’aires dylanians que reivindica la gent anònima que sense fer escarafalls lluita de manera constant per qüestionar el món que ens envolta. Amb Dóna’m gent, Lluís i Joan Pau Chaves aposten per un cant col·lectiu i militant tenyit d’inconformisme que traspua un optimisme adult i crític amb el sistema.

Aquesta segona cançó ve acompanyada per un clip rodat a Montblanc dirigit per l’Aleix Costa, que vol ser un homenatge als músics de carrer. Tant aquesta cançó com el primer senzill Meva formaran part de l’espectacle “Sona la cançó”, que tombarà tot aquest 2024 arreu del territori, després de trenta concerts durant el 2022 i el 2023 i una vintena llarga més enguany que, a dia d’avui, han exhaurit les localitats de tots i cadascun dels concerts.

“Sona la cançó” és un concert amb un fil argumental basat en el llibre del Lluís del mateix títol, que traça i ressegueix de manera lúdica i apassionada el fill invisible que lliga les peces més conegudes d’Els Pets amb les cançons que les van inspirar.

- Publicitat -

PRIMERS CONCERTS 2024

20 abril- Ateneu Banyoles
17 maig- La Bisbal d’Empordà
18 maig- Cava Llopart
26 maig- Tortosa
12 juliol- Vilafant
17 d’agost- Sorpe (Pallars)
18 d’agost- Barbens
22 d’agost- Vilaseca
30 d’agost- Mataró