La periodista, presentadora de televisió i locutora de ràdio, Georgina Arnau, mostra el seu vessant més creatiu i personal amb el seu projecte musical que porta per nom Genna.

La cantant, compositora i lletrista de l’Empordà publica la seva primera cançó titulada El pacte, el primer senzill d’una llista de temes que conformaran el seu pròxim EP que veurà la llum durant aquest any.

El primer senzill parla de la reconciliació amb aquells llocs o espais que en algun moment de la vida havien tingut un significat especial. Quan les coses canvien, ens fa por tornar-los a trepitjar i és aquí on neix l’acord per intentar construir un nou relat, lluny del que en una altra vida havia estat casa. El tema ha estat produït pels compositors i cantants Uri Plana (Siderland) i Roger Argemí, de l’estudi Doreste Records.

- Publicitat -

Genna ofereix una proposta musical original i plena d’emoció que combina l’indie-pop amb pinzellades de música electrònica. Els capítols de la seva vida són la matèria literària d’on beuen les seves lletres, que parlen d’allò més quotidià.

La cantant farà aquest any una gira de presentació amb les actuacions ja confirmades als festivals White Summer o Tingladu, entre altres.