ÍSTER estrena el seu nou senzill titulat “Cíclica”. Aquesta cançó aborda de manera franca la importància de l’acceptació personal i l’equilibri amb els nostres cossos, reconeixent les diferents fases per les quals algunes dones travessem al llarg del mes.

A través de “Cíclica”, ÍSTER ens convida a reflexionar sobre com cada etapa del nostre cicle menstrual ens ofereix l’oportunitat de connectar amb diferents sensacions i emocions diferents entre elles per a poder nodrir-nos i trobar saviesa. La cançó suggereix la idea que, a vegades, és necessari permetre’ns descansar i tornar a connectar amb la nostra essència més pacient i sàvia per a poder continuar.*

En un món on tendim a passar per alt la riquesa de les nostres experiències individuals, “Cíclica” és un recordatori de la importància d’escoltar-nos a nosaltres mateixos i honrar les nostres necessitats físiques i emocionals.

- Publicitat -

Aquest llançament marca l’inici d’un nou projecte i una nova etapa per a ÍSTER, qui ha decidit explorar un nou ambient artístic i un estil musical fresc i eclèctic. Inspirada en la rica cultura del reggae i el soundsystem, ÍSTER fusiona aquestes influències amb el seu toc personal, que inclou elements del pop i electrònics. El resultat és una proposta sonora única i emocionant que promet captivar als oients.