Et presentem una de les pròximes exponents de la música actual i de tendència: Gigi Ros. Una artista multidisciplinar el projecte de la qual engloba un imaginari col·lectiu que es nodreix dels visuals, la narrativa, la moda i la dansa, entre altres disciplines.

“COPI” és el segon avançament de l’àlbum debut de Gigi Ros. Després de presentar “CULPA”, aquest nou tema deixa entreveure la varietat d’estils i possibilitats que tindrà l’àlbum.
Veníem d’un beat fosc i electrònic amb un punt de sensualitat i ràbia, en canvi, “COPI” té una sonoritat que ens acosta a l’estil Jersey Club. Una barreja entre el house i el hip hop que es defineix com a “fast and aggressive dance music” resultat de l’escena club a Baltimore.

Amb referències i sàmplers de la cultura pop dels 2000s, “COPI” té un ritme per ballar amb molta energia, una producció vocal amb pitxes alterats i aguts fins a l’infinit que expliquen el viatge amb cotxe de dues persones i totes les escenes que van passant.
Res més important que el moment present i la sensació de no tornar a casa, una emoció constant de poder amb tot, d’enamorament, d’èxtasi, de velocitat amb un ritme frenètic i hedonista al màxim exponent.

- Publicitat -