Llaços és el primer EP d’enMatu. En aquest treball, enMatu s’alia amb alguns dels noms més interessants de la nova escena urbana catalana (Xavi Coca de The Tyets, IZZKID & dani6ix…) per presentar-se formalment. “LLAÇOS” és un EP curt, petit i immadur. Aquest EP no és més que el reflex de la manera com viu i entén l’amor, les relacions, els LLAÇOS… l’enMatu. Un amor cursi i ridícul, trist i còmic, tímid però marranu.

Musicalment, experimenta amb diferents ritmes i sons però sempre pivotant al voltant del reggaeton. Aquest treball és una fotografia desacomplexada de la realitat artística i vital d’enMatu. Amb cançons marranes com ‘GULUSSINA’ i ‘GORMITI’, altres més emotives i personals com ‘NO SOC CANTANT’, i altres més petardes com ‘FIAT 500’ o ‘UN JOC’. El que tenen en comú? HITS per ballar aquesta primavera.

enMatu ha emergit com una nova veu vibrant en la música urbana catalana. Amb la fusió de reggaeton, trap, rnb i afrobeat, entre d’altres estils, ha anat cridant l’atenció del públic més atent, a més de fer-se un nom dins de les promeses de l’urbà a Catalunya. Les seves lletres i melodies exploren les relacions personals amb una combinació de melancolia i modernitat. Les col·laboracions amb artistes del moment, com dani6ix i izzkid, a l’icònic disc de Nadal del Roots, consoliden un nou col·lectiu que puja amb força i que ja rep el suport d’artistes com The Tyets o Mushkaa. Una nova escena prometedora de la qual enMatu forma part com a artista clau.

- Publicitat -