Elena García, la banda de pop independent formada per la compositora del mateix nom juntament amb Pol Ishanda i Oscar Chic, s’incorpora al roster de Oso Polita i debuta amb No M’Escoltes, un inspirador relat sobre la importància de la salut emocional, la toxicitat de les personalitats dominants i la necessitat de posar límits.

Aquest aperitiu de l’EP que veurà la llum a la primavera, beu de sons electrònics i ambientals, i els girs flamencs i ritmes moderats que hi trobem el doten d’una gran sensibilitat, la qual també és molt present a les lletres. Enregistrada i produïda per Carlos Dueñas a l’estudi ArticWave de Barcelona, ​​igual que la resta de cançons que formen l’imminent EP, la cançó va sorgir d’un moment de transformació personal i musical de la compositora, i desperta i reflecteix una sensació d’alliberament, una resposta a aquells que imposen el seu poder a cop de guitarres i sintetitzadors.

El videoclip que acompanya la cançó segueix l’estela del missatge de la mateixa i és una mena de recreació del tema de l’ego al voltant del que aquesta gira. Dirigit per Dani Martínez, reflecteix una persona vulnerable que es cansa i es revela fins a convertir-se en protagonista; una paradoxa sobre el concepte de l’egocentrisme.

- Publicitat -

El prometedor projecte ha anat creixent des que va veure la llum el juny del 2023, i el resultat d’aquesta breu però intensa trajectòria en què han guanyat diversos concursos és “Wabi Sabi”, el seu primer EP. Tot plegat, i com ja es pot comprovar en aquest primer single, captura una inspiradora visió de la bellesa i evoca l’essència de l’estètica japonesa que celebra tot allò incomplet i efímer i imperfecte.

Ja coneixem algunes de les dates en què es podrà gaudir de l´especial directe de la banda. Entre més dates per anunciar, estaran el 27 d’abril al Beer Live de Vilanova, el 17 de maig a la FIM de Vilaseca, el 3 d’agost actuaran a la Sota de palmera a Tarragona, i el 8 de juny obriran el concert de Guillem Gisbert de la mateixa ciutat.