“Amor artificial”, el flamant senzill d’Obeses, una fantasia synthwave, un himne disco pop d’harmonies impossibles i de detallisme psicodèlic que suposa una nova aventura creativa pels músics osonencs.

En aquesta ocasió reflexionen sobre l’abisme al qual ens aboca la revolucionària intel·ligència artificial i en com aquest nou paradigma tindrà incidència en les relacions humanes.

Obeses publicaran el seu sisè d’estudi aquest 2024. La banda ja va anunciar la data de presentació en directe del que serà el seu nou treball discogràfic, que serà el 29 de juny de l’any vinent a la sala Paral·lel 62 de Barcelona

- Publicitat -

Tant la portada del senzill com el vídeo que acompanya la peça, obres de Víctor Rubio (@foscacinetica) de la productora Acid Factory, ens submergeixen en l’univers lúdic de l’amor tot convertint els quatre membres de la banda en protagonistes d’un videojoc. Tot plegat s’inspira en referències audiovisuals de dècades passades per projectar una mirada cap al futur.